BørneIntra v2.16

Velkommen til BørneIntra i Skanderborg Kommune

BørneIntra er den officielle oversigt over Skanderborg Kommunes pasningstilbud, hvor du kan finde hjemmesider for dagtilbuddene og dagplejen.

 

BørneIntra er også en samlet informationsplatform, hvor du som forælder kan logge ind i FamilieIntra og følge dine børns hverdag, følge med i nyheder, kalendere og øvrig information, når du har tid til det. Samtidig er BørneIntra et kommunikationsforum, der giver bedre, enklere og hurtigere kommunikation både for forældre, medarbejderne og ledelse.

 

Rigtig god fornøjelse!

Seneste nyhed...

Vil du også gerne stoppe med at ryge?

  Billede

Skanderborg Kommune tilbyder alle borgere og ansatte ved Skanderborg Kommune et gratis rygestopforløb.

Vi tilbyder både gruppeforløb og individuel rådgivning lokalt flere steder i Kommunen, og hvis du kan samle en gruppe på 6-8 personer kommer vi gerne ud til jer.

Som noget nyt afholder vi her i efteråret: ”Skanderborg kvitter smøgerne”, et forløb der strækker sig over 8 uger med cafeaftener og ekstra fokus på fællesskab og konkurrence.

 

Hvis du ryger mere end 15 cigaretter dagligt, vil du blive tilbudt gratis nikotinerstatning i 6 uger.

 

Tilmelding foregår på www.skanderborg.dk/rygestop  

 

Hvis du vælger at klare rygestoppet på egen hånd, vil vi anbefale dig en app der hedder ekvit, den er gratis og kan hentes til både ios og android

 

Ved spørgsmål, eller hvis du er interesseret i at oprette et hold er du velkommen til at sende en mail på rogfri@skanderborg.dk 

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Kære alle

     

    Tirsdag den 26. september opgraderes BørneIntra til version 2.17. Der vil derfor være lukket for adgangen til BørneIntra i tidsrummet kl. 19.00 - 23.00.

    14-09-2017