BørneIntra v2.11

Velkommen til BørneIntra i Skanderborg Kommune

BørneIntra er den officielle oversigt over Skanderborg Kommunes pasningstilbud, hvor du kan finde hjemmesider for dagtilbuddene og dagplejen.

 

BørneIntra er også en samlet informationsplatform, hvor du som forælder kan logge ind i FamilieIntra og følge dine børns hverdag, følge med i nyheder, kalendere og øvrig information, når du har tid til det. Samtidig er BørneIntra et kommunikationsforum, der giver bedre, enklere og hurtigere kommunikation både for forældre, medarbejderne og ledelse.

 

Rigtig god fornøjelse!

Seneste nyhed...

SmukBy - Fest både i Adelgade og i Bøgeskoven

Når det nu lige om lidt går løs i Bøgeskoven, så husk, at der i år også er mulighed for at nyde festivalstemning i Skanderborg midtby.

 

Slå et smut ned omkring Skanderborg midtby som inviterer til SmukBy fra 5.-8. august. Hver dag kl. 15 er der koncerter for børnene - og for voksne er der rig mulighed for at jagte gode tilbud, få en fadøl eller bare nyde stemningen. Byen er klar til at tage imod en masse smuklinger både med og uden armbånd. Du finder hyggelige lounges, skøn mad, spændende oplevelser, gode tilbud og selvfølgelig god musik.

 

Kom og nyd fællesskabet (Bus 21 kører gratis).

 

Læs mere på linket nedenfor.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag