BørneIntra v2.19.1

Velkommen til BørneIntra i Skanderborg Kommune

BørneIntra er den officielle oversigt over Skanderborg Kommunes pasningstilbud, hvor du kan finde hjemmesider for dagtilbuddene og dagplejen.

 

BørneIntra er også en samlet informationsplatform, hvor du som forælder kan logge ind i FamilieIntra og følge dine børns hverdag, følge med i nyheder, kalendere og øvrig information, når du har tid til det. Samtidig er BørneIntra et kommunikationsforum, der giver bedre, enklere og hurtigere kommunikation både for forældre, medarbejderne og ledelse.

 

Rigtig god fornøjelse!

Seneste nyhed...

Rygestop for travle forældre

Hvis du har svært ved at finde tid og overskud til et rygestop men drømmer om at blive røgfri, så er et online-forløb måske løsningen. Her får du råd og vejledning, og kan logge ind på forløbet hjemmefra, så du slipper for at bruge unødig tid på transport. Du bliver samtidig en del af en gruppe, der alle har et fælles mål om et rygestop.

Vi starter nyt hold onsdag 19.august kl. 19:30-21.00

Læs mere og tilmeld dig på www.skanderborg.dk/rygestop, hvor du også kan læse mere om vores mange andre kurser.

Hvis du foretrækker et rygestopforløb med fysisk fremmøde, men stadig vil undgå for meget transporttid, kommer vi gerne til dig, hvis du kan samle en gruppe på minimum 6 deltagere. På den måde kan rygestopforløbet foregå på skolen, i institutionen eller hjemme hos dig. Skriv til rogfri@skanderborg.dk eller ring til sundhedskonsulent Tina Quist på 2490 8114 og hør mere.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag