BørneIntra v2.19

Velkommen på Galten/Låsby Dagtilbuds hjemmeside

Skiftende billeder

 

Galten/Låsby dagtilbud består af flg. institutioner:

Børnehuset Viften i Låsby, der er normeret til 110 børnehavebørn og 14 vuggestuebørn

Børnehuset Bakketoppen i Galten,  der er normeret til 60 børnehavebørn og 16 vuggestuebørn

Børnehuset Gyvelhøjen i Galten,  der er normeret til 60 børnehavebørn og 16 vuggestuebørn

Porskjær børnehave og vuggestue i Galten, der er normeret til 84 børnehavebørn og 28 vuggestuebørn

 

Her på hjemmesiden kan du finde en række oplysninger om dagtilbuddet. Hvis du ønsker oplysninger om den enkelte institution, kan du finde det på deres egen hjemmeside.

Hvis du skal bruge en plads til dit barn, er du altid velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Dorrit W. Lewis på tlf. 87942179 eller pr. mail på dorrit.lewis@skanderborg.dk eller den enkelte institution for at aftale et besøg.

 

 

Seneste nyhed...

Sommerferie hilsen

  Billede

Kære Alle børn, forældre og medarbejdere i Galten/Låsby Dagtilbud

 

I ønskes alle en rigtig dejlig sommerferie. Efter en lang periode med mange børn i alle institutionerne, går vi nu en periode i møde hvor der er kanap så mange. 

For at undgå at vi kommer for højt op i børnetal til foråret, bliver der ikke visiteret børnehavebørn ind i Galten institutionerne i en periode, med i stedet kan der tilbydes pladser i Børnehuset i Skovby. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om hvor lang tid det kommer til at stå på. Vi har jo løbende vuggestuebørn der rykker op i børnehaverne, og vi tager også søskendebørn ind.

 

I det næste års tid, vil arbejdet med at implementere den nye styrkede pædagogiske læreplan være i fokus, og i alle institutionerne er der lavet handleplaner på baggrund af det pædagogiske tilsyn, som skal implementeres. Dermed er det som altid kvaliteten i det pædagogiske arbejde vi har vores opmærksomhed på. I den forbindelse skal en del pædagoger og hele ledelsesteamet i løbet af efteråret/januar måned på en 3 dages efteruddannelse.

 

Rigtig god sommerferie.

 

Dorrit Lewis

Dagtilbudsleder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag