BørneIntra v2.19

Velkommen på Galten/Låsby Dagtilbuds hjemmeside

Skiftende billeder

 

Galten/Låsby dagtilbud består af flg. institutioner:

Børnehuset Viften i Låsby, der er normeret til 110 børnehavebørn og 14 vuggestuebørn

Børnehuset Bakketoppen i Galten,  der er normeret til 60 børnehavebørn og 16 vuggestuebørn

Børnehuset Gyvelhøjen i Galten,  der er normeret til 60 børnehavebørn og 16 vuggestuebørn

Porskjær børnehave og vuggestue i Galten, der er normeret til 84 børnehavebørn og 28 vuggestuebørn

 

Her på hjemmesiden kan du finde en række oplysninger om dagtilbuddet. Hvis du ønsker oplysninger om den enkelte institution, kan du finde det på deres egen hjemmeside.

Hvis du skal bruge en plads til dit barn, er du altid velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Dorrit W. Lewis på tlf. 87942179 eller pr. mail på dorrit.lewis@skanderborg.dk eller den enkelte institution for at aftale et besøg.

 

 

Seneste nyhed...

Nyt vedr. forældres mulighed for deltidsplads i forbindelse med barselsorlov

Jeg har tidligere lavet et opslag om hvordan timerne skal placeres i vores dagtilbud, når man har en deltidsplads i forbindelse med barselsorlov.

På Skanderborg kommunes hjemmeside stor der "som udgangspunkt" fra kl. 9.00-15.00. Det tog vi som udtryk for at der var en lille fleksibilitet i det. Vi valgte derfor i vores ledelsesteam at flytte det ½ time, til 8.30-14.30. Dette for at børnene kunne få en bedre start på dagen, så de ikke kommer ind i institutionen når man lge er på vej ud af huset eller ved at gå i gnag med en aktivitet.

 

Vi har imidlertid nu fået at vide fra Børn og Unge Fagsekretariatet, at det skal være ens i alle dagtilbud og dagpleje. Derfor vil det fremover også kun være muligt, at bruge en deltidsplads fra kl. 9.00-15.00.

 

Mvh.

Dorrit Lewis

Dagtilbudsleder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag