BørneIntra v2.14

Snapshots fra dagligdagen

 Skiftende billeder

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Isbjørne og flamingoer.

  Idag holdt vi fællessamling udenfor og spiste vores frugt. Der blev også forklaret hvad formiddagen skulle gå med. 

  Efter der var blevet spist blev alle børnene delt op i 5 hold. Hvert hold skulle så på skift ind og lave en samarbejdsaktivitet inde på "Tarzanbanen". 

  Her skulle man sammen igennem udfordringerne som hold og hvis man gjorde det godt kunne man få 2 legoklodser efter hver forhindring (alle på holdet fik lov til at holde nogle klodser hele banen igennem). For at gøre det godt skulle der overholdes nogle regler: Vente på hinanden. Hjælpe hinanden. Samt prøve alle forhindringerne så godt man kan. Dette gjorde at man fandt ud af at det kan være ligeså vigtigt at vente på sine kammerater og hjælpe hinanden for at komme frem, i stedet for at klare alt selv samt at jo mere man prøver jo mere kan det være man kan :-)

  Da hele holdet nåede toppen, skulle klodserne sættes på en plade hvor holdet skulle sørge for at alle klodserne hang sammen. Dette gav også lige lidt til de små grå ;-)

  2 af de 5 hold kom igennem i dag, resten prøver banen i morgen (torsdag).

  Alle som ikke var igang på "Tarzan-banen" var nede på fodboldbanen hvor de legede en nogle forskellige lege. Der blev leget Bankebøf, Ståtrold og "Alle mine kyllinger". Dette gjorde at alle fik leget med hinanden på kryds og tværs i en anden sammenhæng end normalt og nogle fik prøvet noget nyt i forhold til deres egne grænser.

  Vi sluttede af med at spise udenfor og nåede lige at blive færdig inden der kom regn.

  Alt i alt en god og aktiv formiddag.

   

  Mange isbjørne og flamingo hilsner, 

  Mette, Lotte, Gy og Jesper

   

  28-09-2016