BørneIntra v2.15

Velkommen til Børnehuset Viften

 Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Motionsdag

I dag har hele børnehuset været til motionsdag sammen med Låsby Skole og dagplejere fra Låsby.

  Billede

Der var fælles zumba opvarmning og børnehuset "løb" gennem skoven op til vores hytte. Her stod et forældreteam klar med mad og drikke og sluttelig løb børn og voksne tilbage til børnehuset til en god frokost.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Der er en god og afslappet feriestemning i Viften i denne uge. Her er ikke så mange børn og når den sædvanlige kammerat har ferie gives der mulighed for at danne nye venskaber og få nye kammerater.

  Vi har brugt tid på, så småt, at pynte huset op med efterårsting og hallowen ting. Vi har givet den gas med perleplader i efterårsfarver, bygget med klodser, hoppet i salen, spillet på Ipads og sludret om stort og småt i livet.

  Der er billeder i fotoalbummet.

  Tak fordi I forældre har været så præcise og til/ afmeldt Jeres børn. Det hjælper virkelig på planlægningen og jeg opfordrer til at I med det samme forholder jer til julen, uge 7 og påsken.

   

  Al det glemte tøj er pakket væk. Den næste uge står poserne på kontoret - herefter flyttes de ud i skuret og til sommer gives det hele til genbrug.

  I denne måned har jeg kunne fylde en sort sæk på 2 ½ uge:) Det er tøj uden navn i og jeg vedlægger et link til praktiske navnelapper.

  Fortsat god uge til alle.

  Venlig hilsen Bente

  19-10-2016
 •  Opslagstavleikon

  VELKOMMEN TIL FIONA.

  Fiona er pædagog studerende fra Kina. Hun skal være i Viften tilknyttet kængurugruppen de næste 5 måneder hver onsdag og torsdag. Indtil videre taler Fiona ikke dansk så I har god mulighed for at få praktiseret Jeres engelsk:)

  Vi glæder os til at lære Fiona at kende

  05-10-2016