BørneIntra v2.15

Velkommen til Børnehuset Viften

 Skiftende billeder

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  SOMMERFEST I VIFTEN DEN 9.JUNI 2017 KL. 15.00-19.00

   

  Det vil glæde Viftens støttegruppe meget at se Jer allesammen til sommerfest fredag den 9. juni 2017.

  I år har vi valgt EVENTYR TEMA og I vil komme til at møde Heksen fra Hans og Grethe der nidkært passer på kagerne, prinsessen på ærten der har mistet alle sine ærter og næsten ikke kan komme op på alle madrasserne, hunde med øjne så store som the-kopper og få mulighed for at skyde til måls efter ulven fra Rødhætte. Her vil være kaffe og kage bord, forskelligt underholdning og aftensmad som Tina og Karen står for. I skal medbringe eget service samt drikkevarer.

  Vi håber at mange af Jer ligesom sidste år er udklædte og glæder os til at opleve de flotte eventyrlige forældre.

   

  Igen i år beder vi om at hver gruppe leverer 100 cupcakes, afleverer dem fredag morgen og forærer os hvad I har til overs eller kan undvære af kagepynt. Så vil børnene pynte kagerne så de er smukke og klar til om eftermiddagen. De der bager skal melde sig til gruppens voksne som koordinerer antal kager pr. gruppe. (Vi skulle jo nødigt have for få)

   

  Vi får brug for frivillige kræfter til at stå for forskellige aktivitets stationer og frivillige til at hjælpe køkkenet med at lave/ servere aftensmad. I kan skrive til Bente eller skrive Jer på den liste der kommer op nær komme-gå modulet.

   

  Da vi serverer aftensmad for alle har vi brug for tilmelding. Dette gør I på den liste der kommer op at hænge og det skal I gøre senest den 29/5.

   

  Mange hilsner støttegruppen Viften.

  (Forældre + personale)

   

   

   

  11-05-2017