BørneIntra v2.15

Velkommen til Børnehuset Viften

 Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Støttegruppen i Viften

I Viften har vi en aktiv støttegruppe. Det er forældre som er med til at planlægge arrangementer, evaluere samme, komme med gode input til Viftens arrangementer og i det hele taget støtter op om Viften med ideer, tid og kræfter.

På det første møde i støttegruppen 2017 har vi lagt planer for hvilke arrangementer vi skal have i Viften i 2017 og hvornår på året de skal ske.

I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 21/4 hvor vi har arbejdsdag og den 9/6 hvor vi har sommerfest.

Fredag den 24/2 vil der være repræsentanter fra støttegruppen tilstede til fredagskaffen og I kan få en snak med em.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

  Selvom det lige HAR været ferietid har vi atter brug for at I tager stilling til noget ferie...denne gang om I har brug for at Jeres børn kommer i Viften de tre dage op til påske?

  I bedes også allerede nu begynde at skrive sommerferien på. Personalet i Viften har krav på at få deres ferie på plads 3 måneder før d.v.s. 1/4!:)

  Støttegruppen i Viften har planlagt arbejdsdag fredag den 21/4 og sommerfest fredag den 9/6.....sæt kryds i kalenderen.

   

  Måske har I bemærket nye ansigter. Det er Joan som er begyndt hos flamingoerne for Marianne P som skal på uddannelse i et helt år! Og det er Avi som er begyndt hos kænguruerne som ekstra voksen de næste par måneder. Birgit er hos geparderne som ekstra hænder til og med april.

   

  På mandag fejrer vi fastelavn i Viften. Vi begynder i salen allesammen med sang, musik og dans hvorefter vi går ud i grupperne for at slå katten af tønden.

  I er meget velkomne til at deltage MEN vi beder jer om at være udklædte samt at deltage med tøndeslagning mm. Mange børn bliver meget generte når der er mange forældre tilstede og det hjælper når I er med til aktiviteten.

  På forhånd tak.

   

  I næste måned dykker hele Viften ned i emnet bæredygtighed. Vi skal blandt andet samle og sortere affald, genbruge papir og deltage i en udstilling på Fælleden - vores nye Rådhus i Skanderborg. I den forbindelse vil vi spørge om nogen af Jer arbejder et sted som har med genbrug eller bæredygtighed at gøre, om vi eventuelt kunne komme på besøg eller om I kunne bidrage med noget viden/ materialer?

  Henvend jer til mig, Gitte, Conny eller Jesper.

   

  Venlig hilsen Bente

  24-02-2017