BørneIntra v2.17

Seneste nyhed...

Ny studerene

Hej alle sammen i Porskjær børnehave,

jeg hedder Charlotte Hjorth og jeg er pædagogisk assistent elev, og jeg skal være i praktik her i børnehaven fra den 20-11-2017 til og med den 05-03-2017. Jeg er 30 år og bor her i Galten. Jeg har været vikar i forskellige børnehaver og vuggestuer her i Galten og omegn, så jeg er vant til at arbejde med børn. I min fritid går jeg til Rally og Agility med min hund. Jeg er også frivillig nede i Biohuset i Galten. Jeg er også uddannet finansøkonom. Jeg glæder mig til at lære jer, og børnene at kende.

Opslagstavle...

 •  

  Kære forældre,

   

  Vores fantastiske eventyrtema har desværre en ende onsdag den 22. november. Derfor vil vi gerne inviterer jer til et brag af en aflutning. Vi holder nemlig et Eventyrløb for børn og forældre kl. 15. Dronning Fallabella, fra Eventyrenes Rige, kommer forbi og hun har brug for hjælp. Der har været en tyv på spil, og stjålet eventyr krystallerne. Uden krystallerne kan man jo ikke fortælle evenentyr!

   

  Obs. Det er et arrangement for både børn og forældre!

   

  Eventyrløbet er et stjerneløb der foregår udenfor. Vi holder øje med vejret, og har en plan B hvis vejret ikke arter sig. I får besked såfremt det bliver aktuelt.

   

  For at vi kan hjælpe Dronning Fallabella, har vi brug for fire ud af seks forældre til at være holdkaptajner - vi har allerede kapret to. Har man lyst til at hjælpe skal man komme kl. 13, hvor man vil blive instrueret af Dronning Fallabella (Lene H. Lund), får et kostume på, og bliver sminket. Derefter får man ansvaret for et hold under løbet. Lyder det som noget man har lyst til, skal I henvende jer til enten Charlotte, Connie, Lisbeth eller Mikael - eller alle på én gang ;)

   

  Altså: Afsluting på eventyrtemaet er onsdag den 22. november kl. 15.

            Vi har brug for fire voksne, der har lyst til at blive klædt ud og være holdkaptajner, og kan være i børnehaven kl 13.

   

  Vi glæder os til at se jer :D

   

  KH. personalet :D

   

  17-11-2017
 •  

   

  Salg af Porskjærtrøjer

   

  Prisen foren  trøje er 175 kr.

   

  Årets trøje er ød med tryk Vuggestuen Porskjær eller Børnehaven Porskjær på brystet

   

  Kan bestilles i størrelserne  104, 116/128  samt i voksenstørrelser.

   

  Penge for Porskjærtrøjer indsættes på konto nr. 1915 6449545336

   

  Bestilling sendes til Lisbeth som besked på Børneintra eller som mail til

  Lisbeth.hoejvang@skanderborg.dk

  05-10-2017