BørneIntra v2.14

Seneste nyhed...

Børnehaven Porskjær inviterer til Dansedag i "Den gamle Have"

Det er en tradition at vi inviterer børnehaver, dagplejere og andre med lyst til musik og dans til Dansedag i "den gamle Have" ved Porskjær.

  Billede

i år afholder vi Dansedagen den 2. september. Der er liv og glæde på græsset, når de mange børn og voksne mødes til dans og musik. Det er ansatte fra Børnehaven Poskjær der planlægger og leder arrangementet, og børn og voksne fra børnehaven fører an i dansen.

Målet med dagen er at mødes om en fælles glæde ved bevægelse. At synge og danse sammen giver sammenhold og livsglæde. Os der deltager bliver del af et stort fællesskab, hvor alle kan byde ind med det de er gode til, og deltager på deres præmisser.

Det er en dag som bidrager til at skabe helhed i barnets liv. Hvor der er stor gensynsglæde, når børnene genser deres tidligere dagplejere eller møder søskende eller venner som går i andre børnehaver.

Vi synger og spiller kendte sange som er blevet en fast del af repetoiret, men det er også en inspirationsdag, hvor børn og voksne lærer nye sange og danse.

Vi glæder os til at sige velkommen til rigtig mange gæster på dansedagen

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag