BørneIntra v2.15

Seneste nyhed...

En dejlig begyndelse på det nye år

Juletræer - en ny legemulighed på vores udeområde.

  Billede

Efter en dejlig lang juleferie er alle børn og voksne nu tilbage i børnehaven. Der var glade hilsner, smil og gensynsglæde da børn og voksne mødtes igen, og når gode venner igen fandt sammen i leg.

Nu er hverdagen igang, og mandag blev ugen indledt med årets første motionsløb. Som led i børnehavens certificering som idræt, leg og bevægelses børnehave, er alle børn og voksne mandag formiddag ude på vores dejlige udeområde og lege forskellige bevægelseslege.

Der var stor glæde da børnene kom ud på legepladsen den første formiddag. Der var masser af dejlige flotte juletræer børnene og deres forældre havde givet os og som vi kunne lege med. Nogle træer blev gravet ned så det kunne genbruges som juletræ i en leg, og mange blev flyttet ned i skoven så de kunne bruges til hulebyggeri. Den store dejlige dynge af juletræer i sandkassen kunne også bruges til en dejlig gemmeleg, hvor man kunne blive helt væk i træerne.

De børn som havde leveret træerne ledte efter specielt deres træ og var stolte når de kunne vise det frem. Det bidrager til at opbygge et godt selvværd når man bidrager til fællesskabet og er en af dem der har været med til at give mulighederne for mange timers god leg.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag