BørneIntra v2.19.1

Personale info: Børnehuset Viften
Anette Bjørnholt Rasmussen
Anette Bjørnholt Rasmussen

pædagog

Anni Stück Pedersen
Anni Stück Pedersen

pædagogmedhjælper

Benta Andersen
Benta Andersen

pædagogmedhjælper

Bente Kühn Kristensen
Bente Kühn Kristensen

Daglig leder

Jeg er daglig leder i Børnehaven Viften og har været ansat her siden januar 2012. I Viften gør vi os umage med at skabe rammer for ”det gode børneliv”, hvor det enkelte barns trivsel, udvikling, læring og dannelse er i fokus. Jeg er stort set altid at finde på kontoret i fællesrummet. Ellers er jeg sammen med børnene et eller andet sted i børnehuset. I skal ikke tøve med at henvende Jer. Privat bor jeg i Ry sammen med Steen. Vi har, tilsammen, 5 voksne børn og 9 aldeles lækre børnebørn i alderen 0-13 år. Jeg har Diplom i Ledelse og praktisk erfaring som børnehave pædagog siden 1993.

Birgitte Højberg Jensen
Birgitte Højberg Jensen

Pædagog

Jeg blev ansat som ny uddannet pædagog fra Viftens start i august 1999. Meget er sket siden da i Viften og det har været spændende at være en del af. Jeg er på Græshoppegruppen, som skifter navn til Kængurugruppen. Jeg er fra årgang 1960, bosiddende i Galten, gift med Jan og vi har 3 børn sammen, på henholdsvis 23,25 og 27 år. Min fritid bruger jeg især med min familie, gode venner og skønne oplevelser og læse. Jeg nyder at ordne haven, og dyrke forskellige former for motion som lange gåture, løb, styrke træne i fitnesscenteret, og komme ud i naturen i kajak. I sommerhalvåret træder jeg i pedalerne til og fra arbejde, og glæder mig hver dag til at være sammen med jeres børn.

Didde Bruun Hovedskou
Didde Bruun Hovedskou

pædagogmedhjælper

Mit virke i Viften er pædagogisk medhjælper og personlig hjælper. Jeg er uddannet Social og sundhedsassistent.

Dorrit Wiekhorst Lewis
Dorrit Wiekhorst Lewis

Dagtilbudsleder

Tlf.: 87942179 (A)

Jeg er dagtilbudsleder i Galten/Låsby dagtilbud. Dvs. at jeg har det overordnede ansvar for alle institutionerne i dagtilbuddet. Før jeg fik denne stilling var jeg leder i Børnehaven Viften. Jeg er uddannet socialpædagog i 1979, Jeg har arbejdet i flere forskellige institutionstyper, Jeg har være leder siden 1986. Sideløbende med mit arbejde har jeg taget "Videregående efteruddannelse for pædagoger, samt diplomuddanelse i ledelse. Jeg har min base i Viften, og fra august 2013 vil jeg have kontor i Viften.

Dorte Fjeldgaard
Dorte Fjeldgaard

Administrativ medarbejder

Har været børnehavesekretær siden 2008 i Galten. Er uddannet advokatsekretær i 1989 og teknisk tegner 1993. Elsker sol og det italienske køkken.

Dorte Jensen
Dorte Jensen

pædagogisk assistent

Jeg er ansat som pædagogisk assistent i børnehuset Viften i Låsby. Jeg bor i Låsby sammen med min mand. Vi har to voksne børn og to børnebørn. Min fritid bruger jeg på vores familie, hus og have. Ellers bruges tiden på forskellige kreative sysler.

Dorthe Jensen
Dorthe Jensen

Pædagogmedhjælper

Jeg har 3 børn på 29 år 32 år og 34 år,samt 2 børnebørn. og bor sammen med Jens Jochumsen. Jeg har arbejdet som pædagog medhjælper i viften i ca. 12 år og er på kænguru stuen.

Else-Lotte Bloch Jensen
Else-Lotte Bloch Jensen

Pædagog

HJeg hedder Else-Lotte født og opvokset i Låsby, Gift med Kjeld har 3 piger, på 24, 32, og 36 år samt 3 dejlige børnebørn. Jeg har været pædagog i 23 år, deraf har jeg været ansat i Viften i 21 år. Jeg var heldig at være med fra start, da de første tegninger skulle udvælges til vores nye børnehave i Låsby for 22 år siden. Det har været nogle spændende år hvor Viften har udviklet sig. Mit største arbejds område har været gruppen med de kommende skole børn, en gruppe der er spændende at arbejde med, hvor jeg bla. er med til at gøre børnene skole parate. Udover at være pædagog er jeg også tillidsrepræsentant for Låsby/Galten pædagogerne, min tid til tillids arbejde foregår hver onsdag, derfor er jeg ikke at finde blandt børnene om onsdagen. Mine fritids interesser er min familie, camping , gode gå ture i naturen Og selvfølgelig mine dejlige børne børn.

Heidi Emilie Oemann
Heidi Emilie Oemann

pædagog

Tlf.: 87 94 21 80 (A)

Jeg bor i Låsby, sammen med min mand Michael og tilsammen har vi 4 drenge. Jeg har arbejdet en del her i Låsby, i 1994 blev jeg ansat som dagplejer og i 1999 blev jeg ansat som pædagogmedhjælper her i Viften. Jeg har uddannet mig pædagog fra 2006-2009 og læste merit, hvilket vil sige at første år var fuldtidsstudie, andet og tredje år var jeg på studie to dage om ugen og arbejdede som pædagogmedhjælper resten af ugen. Her var jeg ansat på Solbo, en døgninstitution i Resenbro. Jeg var tilknyttet afdelingen Kvisten, hvor målgruppen er mobile børn og unge med betydelig og varig nedsat funktionsevne i alderen 0 - 18 år. I 2009 blev jeg så ansat som pædagog i Rønnehaven og 1 marts 2013 kom jeg tilbage i Viften. Jeg er pædagog i vuggestuen.

Jesper Pedersen
Jesper Pedersen

pædagogisk assistent

Jette Bæk Rønning
Jette Bæk Rønning

pædagog

Karen Vesterskov Nielsen
Karen Vesterskov Nielsen

Rengøring og køkken assistent

E-mail: karen.nielsen2@skanderborg.dk

Jeg er 62 år og bor her i Låsby sammen med min mand. Jeg er uddannet Teknisk assistent og har arbejdet i Århus i mange år, i 2000 blev jeg ansat i Rønnehaven hvor jeg har gjort rent været madmor og passet børnene, jeg holder meget af, at være sammem med Jeres kære børn. Jeg er aktiv i Låsbybladet, fællesspisninger og Sommerfest.

Karoline Jenny Høj Biehe
Karoline Jenny Høj Biehe

pædagogmedhjælper

Kirsten Marie Mikkelsen
Kirsten Marie Mikkelsen

Pædagog

Kit Bæk Skousen
Kit Bæk Skousen

pædagogmedhjælper

Kurt Bonde Rasmussen
Kurt Bonde Rasmussen

Pedel

Lea Mørk Bøjden
Lea Mørk Bøjden

Pædagog

Lise-Lotte Jensen
Lise-Lotte Jensen

Pædagog

Hej jeg hedder Lotte. Er gift på 34ende år med Tom,sammen har vi en dejlig datter, Kathrine der er 30 år, som ikke længere er hjemme boende. Har fået det skønneste barnebarn d. 18/42019.Er uddannet pædagog fra Peter Sabroe i 2006. Har været ansat i Viften siden foråret 2009. Er i min bedste alder. :-) Bruger min fritid med familie og gode venner. Jeg bruger meget af min fritid til at sy patchwork og tage på udstillinger med gode veninder.

Louise Müller
Louise Müller

Pædagogisk assistent

Marianne Poulsen
Marianne Poulsen

Pædagogisk assistent

Marivic Ragudo Andersen
Marivic Ragudo Andersen

Pædagog

Jeg hedder Marivic Ragudo Andersen, bor i Galten sammen med min mand Viggo og vores søn Christian. Jeg blev uddannet som pædagog i januar 2008 og er oprindelig fra Filippinerne og har lære uddannelse i bagagen. I min fritid elsker jeg at lave noget kreativt med bl.a. malerie.

Mette Krogh Andersen
Mette Krogh Andersen

Pædagogisk assistent

Jeg begyndte i Viften som vikar i 2006 og blev så senere fastansat. Fra 2004-2006 tog jeg PGU'en - Pædagogiske grunduddannelse. Jeg bor i Stjær sammen med min kæreste Morten og vores datter Ida.

Mette Kudahl Albæk
Mette Kudahl Albæk

Pædagog

Jeg har arbejdet i Viften siden 2008. Jeg er ansat som pædagog i 36 timer, hvor jeg bruger 6 timer om ugen, som arbejdsmiljørepræsentant i hele dagtilbudet. Før jeg kom til Viften, har jeg været i andre børnehaver, klub og fritidshjem, samt undervist som afspændingspædagog. Jeg bor i Ry med min mand og vores tre børn. Vi flyttede fra Århus til Ry i 1998. Min fritid bruger jeg på min familie og venner samt løb og kajak i den skønne natur.

Pauline Sandholdt Sulby
Pauline Sandholdt Sulby

pædagogstuderende

Tina Elkjær Møller
Tina Elkjær Møller

køkkenleder

Jeg er køkkenleder i Viften, har været ansat siden august 2010. Før det var jeg køkkenleder i en integreret institution i Tilst i 7 år, og endnu tidligere 9 år i et højskole køkken. Jeg er 46 år og bor i Galten sammen med min mand. I fritiden bruger jeg meget tid på at sy, strikke og hækle, og ellers elsker jeg at være på vores båd, og nyde naturen fra den.

Tina Øulee
Tina Øulee

Pædagog

Jeg hedder Tina og er pædagog og bor her i Låsby. Jeg er lige rundet de 29 år igen... ;-) Er gift med Carsten og sammen har vi Anders på 13år samt både hund og kat. I min fritid elsker jeg bla. min have samt at sysle med forskellige former for håndarbejde.