BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Fredensgård

Skiftende billeder

Fredensgård er et børnehus pt. med 3 børnehave grupper, samt en vuggestuegruppe. Vi betragter os som ," et samlet hus" med åbenhed og interesse for hinanden.

Fredensgård er et dejligt sted med vide rammer til udeliv, fysisk aktivitet og bevægelse i det alsidige terræn på vores fantastiske udearealer.

 

I vores 3længede hovedhus, har vi lyse og velindrettede rum med køkken og alrum i midten. Stuehuset bruges til en børnegruppe. Laden benytter vi til alt lige fra ude aktiviteter, ”skovturs rum” og forældrekaffe.

 

Forskelligheder ses som en ressource i vores fællesskab. Derfor er det af stor betydning, at børnene har medbestemmelse og råderum til at styrke deres interesseområder, og samtidig få inspiration og mulighed for til at lære nyt.

 

Personalet på Fredensgård er viden om, at det gode børneliv skabes gennem nærvær, kontakt og trivsel. Personalet har fokus på de gode relationer, og skaber sammen med børnene de bedste læringsmiljøer.

 

Vi på Fredensgård har et ønske om sammen med jer, at skabe nogle trygge rammer for jeres børn. Ring og aftal et besøg. Vi vil med glæde byde jer velkommen i vores fællesskab.

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

     Links til pladsanvisningen.

    28-02-2017