BørneIntra v2.18

Hørning Dagtilbud

Toftevej 578362 Hørning

Tlf.: 2464 3373

Velkommen til Hørning Dagtilbud

- Vi har relationer i centrum!

Billede

                             

Seneste nyhed...

Det nye børnehus i Hørning

  Billede

 

Der var engang en by, som hed Hørning. Det var en dejlig by! Byen lå tæt på storbyen Århus og der var gode muligheder for at komme ud i det ganske danske land med offentlig transport. I byen var der indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og grønne områder. Der var næsten alt, hvad byens glade indbyggere kunne ønske sig. Ja – faktisk var Hørning så dejligt et sted, at stadig flere mennesker flyttede dertil.

 

Der var kun et problem! De mange, særligt unge, tilflyttere betød nemlig også, at der kom stadig flere skønne børn til byen og det betød, at presset på byens daginstitutioner blev stadig større. De eksisterende børnehuse blev udvidet, men det var ikke nok. Så skred byrådet til handling. De besluttede, at der skulle bygges en helt ny daginstitution ved navn Elmehøjen. (….)

 

Således er der som i alle gode eventyr udsigt til, at historien ender lykkeligt.

 

 

ET BØRNEHUS BLIVER TIL

Det er endnu ikke muligt at opskrive børn til en plads i Elmehøjen. Når der åbnes for opskrivning, vil det blive annonceret på kommunens hjemmeside og i Ugeavisen.

Nedenfor kan du følger med i den spændende byggeproces frem til Børnehuset Elmehøjen står færdigt, og efter planen slår dørene op, i februar 2019. Hvad er der sket, hvad sker der lige nu og hvad er den fremadrettede plan?

 

1) Forberedelserne

    Uddybende bilag:

    Arbejdsgruppen

    Pædagogisk-grundlag

    Input-udbudsmateriale

 

2) Byggeriet

    Uddybende bilag:

    Byggegruppen

    Tidsplanen

 

3) Se billeder fra byggeprocessen via nedenstående link.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Opskrivning til plads i Elmehøjen

  Det er endnu ikke muligt at opskrive børn til en plads i Elmehøjen. Når der åbnes for opskrivning, vil det blive annonceret på kommunens hjemmeside og i Ugeavisen.

  09-07-2018
 •  Opslagstavleikon

  Se artikel om Hørning Dagtilbud

   

  Denne artikel har været bragt i tidsskriftet 0-14, nr. 2-2017, som handler om daginstitutioners betydning for børns udvikling. Hele nummeret er på 100 sider og kan bestilles på tlf. 86187888 eller via www.paedagogiskforum.dk

   

  Artikel

   

   

   

  29-11-2017