BørneIntra v2.17

Velkommen til Hørning Dagtilbud

- Hos os er relationer i centrum

Skiftende billeder

Hørning Dagtilbud består af 4 afdelinger:

 

Skovkanten, med vuggestue og børnehave

Elgårdsminde, børnehave

Toftelunden, med børnehave, vuggestue og specialafdeling

Rosenvænget, med børnehave og vuggestue 

 

 


 
Hos os i Hørning Dagtilbud er RELATIONER I CENTRUM - vi har fokus på at kvalificere vores relationskompetencer, så vi kan være med til at sikre børnenes trivsel, udvikling og læring. Dette er en kontinuerlig proces i samarbejde med forældrene; vi er sammen om at sikre, at alle børn mødes i kvalitative, anerkendende og positive relationer.


  I Hørning Dagtilbud er digitale medier et redskab, ligesom en pensel, et puslespil og en skovl. Digitale medier kan bruges til kommunikation, dokumentation, inklusion, videnssøgning, et redskab til samskabelse og det fælles tredje.


  I Skanderborg kommune arbejder vi med "At lære at lære", som bygger på, at vi som voksne sætter mål for barnets progession og udvikling frem for den konkrete kompetence. Hertil skal børnene, alt efter udviklingstrin, bevidstgøres om deres egen progression. De skal løbende have redskaber til hvad de kan gøre for at opnå et mål. Børnene øver sig !! Børnene skal give og modtage feedback fra/til kammerater og voksne. Vi skal i børnehøjde og inddrage børnene i processerne - i fysiske tiltag, verbalt og relationelt.

 


 
 

 

 

  

 

Seneste nyhed...

Indslag på TV2 Østjylland 30/10, fra Hørning Dagtilbud

Herunder et link til artikel og indslag fra TV2 Østjylland mandag d. 30/10 :

https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/en-hoej-boevs-er-altid-sjov-boern-filmer-deres-hverdag

  Billede

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Se artikel om Hørning Dagtilbud

   

  Denne artikel har været bragt i tidsskriftet 0-14, nr. 2-2017, som handler om daginstitutioners betydning for børns udvikling. Hele nummeret er på 100 sider og kan bestilles på tlf. 86187888 eller via www.paedagogiskforum.dk

   

  Artikel

   

   

   

  29-11-2017