BørneIntra v2.17

Velkommen på Galten/Låsby Dagtilbuds hjemmeside

Skiftende billeder

 

Galten/Låsby dagtilbud består af flg. institutioner:

Børnehuset Viften i Låsby, der er normeret til 104 børnehavebørn og 13 vuggestuebørn

Børnehuset Bakketoppen i Galten,  der er normeret til 60 børnehavebørn og 13 vuggestuebørn

Børnehuset Gyvelhøjen i Galten,  der er normeret til 60 børnehavebørn og 15 vuggestuebørn

Børnehaven Porskjær i Galten, der er normeret til 60 børnehavebørn

 

Her på hjemmesiden kan du finde en række oplysninger om dagtilbuddet. Hvis du ønsker oplysninger om den enkelte institution, kan du finde det på deres egen hjemmeside.

Hvis du skal bruge en plads til dit barn, er du altid velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Dorrit W. Lewis på tlf. 87942179 eller pr. mail på dorrit.lewis@skanderborg.dk eller den enkelte institution for at aftale et besøg.

 

 

Seneste nyhed...

Pasningssituationen i Galten

  Billede

Jeg kan læse på Facebook opslag fra en af Galten/Skovby grupperne at der er store frustrationer blandt forældrene over pasnings situationen i øjeblikket i vores område. I stedet for at besvare diverse kommentarer til disse indlæg, vil jeg hellere kommentere det her, hvor alle vores forældre har mulighed for at læse det.

Jeg kan ikke oplyse lige nu hvad der kommer til at ske, for det vides ikke med sikkerhed, men jeg kan oplyse at vi nu er i gang med at kigge på hvordan vi kan etablere flere pladser i Galten/Skovby området hurtigst muligt. Jeg håber vi snart kan melde ud hvad der kommer til at ske.

Politikerne har jo bevilget pengene til fleksible modulløsninger. Vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe den nuværende situation, men vi har også en begrænsning på hvor mamge børn vi kan tage ind, derfor kan vi være nødt til at tænke i alternative løsningsmuligheder.

 

I Børnehuset Gyvelhøjen har vi løst det ved at vi har lånt to lokaler på Gyvelhøjskolen, hvor vi dagligt tager en gruppe børn med op. Børnene er der oppe i 14 dage ad gangen, så kommer der en ny gruppe derop. Der er rigtig gode muligheder for børnene for at bruge forskellige faciliteter på skolen. Over middag går de ned og leger på børnehavens legeplads, heldigvis ligger det lige ved. I Gyvelhøjen tager vi ikke nye børnehavebørn ind foreløbig, bortset fra søskendebørn og de der rykker op fra vuggestuen. Vi sikrer os at der bliver en plads til alle, men det er ikke sikkert man lige kan få den institution man havde ønsket.

 

Mvh.

Dorrit W.Lewis

Dagtilbudsleder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag