BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Dagtilbud Skovby/Stjær

Vores dagtilbud består af:

Skovby Børnehus med Guldsmeden som har 36 vuggestuebørn og 72 børnehavebørn og Græshoppen som har de ældste børnhavebørn fra de er ca. 4 år. Græshoppen er normeret til 130 børnehavebørn.

Storring-Stjær børnehus, opelt i byerne Stjær og Storring I Storring er der 24 vuggestuebørn og 14 af de yngste børnehavebørn. I Stjær er ca 60 af de ældste børnehavebørn.

 

I daglig tale kalder vi dem huse.

 

I vores dagtilbud har vi fokus på trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi sætter vores faglighed højt og i samarbejde med forældrene har vi altid fokus på barnets trivsel, læring og udvikling. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og det skal mærkes, at vi vil hinanden det bedste.  

Seneste nyhed...

Vi har lukket onsdag og åbner torsdag

Kære alle forældre

Vi har i ledergruppen arbejdet hårdt for at genåbne alle vores huse i vores dagtilbud.

Vi har besluttet at vi hellere vil være forsigtige end forjagede.

VI HAR DERFOR LUKKET ONSDAG.

 

Vi vil gerne at I som forældre trygt kan aflevere jeres børn hos os, og vores medarbejdere kan nå at tage alle de forholdsregler, som skal tages og planlægge meget anderledes procedure for at være sammen med jeres børn. Dette samtidigt med at børnene skal mærke det mindst muligt.

 

Derfor er der fortsat nødpasning tirsdag og onsdag efter påske efter de gængse retningslinjer.

 

Det er fortsat uhyre vigtigt, at I stadig går ind og skriver jeres barns fremmøde i fremmødekalenderen for torsdag og fredag.

 

Har I nogle spørgsmål, så er i velkomne til at kontakte mig.

 

Hilsen Helle Lund-Pedersen

Telefon 29630168

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag