BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagplejen

Skanderborg Kommune

Skiftende billeder

 

Dagplejen er et lille trygt, overskueligt miljø, hvor 4 børn bliver passet i dagplejerens eget hjem. Der er tæt følelsesmæssig tilknytning til en voksen. Det er den samme voksne, der varetager barnets behov i løbet af dagen i et hjemligt miljø, hvilket er med til, at give det lille barn en tryg og overskuelig dag i dagplejen.

 

Dagplejeren ydes støtte og vejledning af uddannede dagplejepædagoger. Det er kendetegnende for dagplejen, at ting tager den tid, det tager, og at hverdagen ikke er lagt i alt for faste rammer.

 

Du er altid velkommen til at aftale et besøg i den lokale legestue (find kontaktoplysningerne på oversigtskortet). Eller kontakt Dagplejens kontor.

 

Som ny forælder i Dagplejen er du meget velkommen til at kontakte Britt Søby Rasmussen på tlf. 30 85 32 61 - Britt er forælder i Dagplejen Stilling eller kontakt Rune Nielsen Borgbjerg på tlf. 25 37 08 11 - Rune er tidligere forælder i Dagplejen Gl. Rye.

Seneste nyhed...

Små synger sammen i Dagplejen

  Billede

Små synger sammen foregår hvert år den anden torsdag i september og har tradition for at samle rigtig mange af landets førskolebørn.

I Skanderborg Kommune blev ”Små synger sammen” bl.a. markeret af dagplejen, der mødtes i fælles sang.