BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagplejen

Skanderborg Kommune

Skiftende billeder

 

Dagplejen er et lille trygt, overskueligt miljø, hvor 4 børn bliver passet i dagplejerens eget hjem. Der er tæt følelsesmæssig tilknytning til en voksen. Det er den samme voksne, der varetager barnets behov i løbet af dagen i et hjemligt miljø, hvilket er med til, at give det lille barn en tryg og overskuelig dag i dagplejen.

 

Dagplejeren ydes støtte og vejledning af uddannede dagplejepædagoger. Det er kendetegnende for dagplejen, at ting tager den tid, det tager, og at hverdagen ikke er lagt i alt for faste rammer.

 

Du er altid velkommen til at aftale et besøg i den lokale legestue (find kontaktoplysningerne på oversigtskortet). Eller kontakt Dagplejens kontor.

 

Som ny forælder i Dagplejen er du meget velkommen til at kontakte Britt Søby Rasmussen på tlf. 30 85 32 61 - Britt er forælder i Dagplejen Stilling eller kontakt Rune Nielsen Borgbjerg på tlf. 25 37 08 11 - Rune er tidligere forælder i Dagplejen Gl. Rye.

Seneste nyhed...

Danmarks 100 velfærdstalener.

Dagplejer Aviaja Bjerregård er blevet hædret på Christiansborg, som et af Danmarks 100 velfærdstalener.

  Dagplejer Aviaja Bjerregård

 

Jeg elsker mit job, og er stolt af at arbejde som dagplejer. Når jeg nu kommer til Christiansborg, repræsenterer jeg jo ikke kun mig selv, men dagplejen som helhed. Jeg har en masse dygtige kollegaer, som brænder lige så meget for deres arbejde, som jeg gør, siger Aviaja Bjerregaard.