Ægirsvej 1, Gram8660 Skanderborg

Tlf.: 87942451

Børnehuset Bifrost

BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Bifrost

Ægirsvej 1, Gram8660 Skanderborg

Tlf.: 87942451

Tlf 2.: 51733183

Seneste nyhed...

MIDGÅRDS FERNISERING I EFTERMIDDAG

SOM ET LED I CORONA-BEREDSKABET HERMED FØLGENDE MEDDELELSE:

 

Ferniseringen på midgård idag er aflyst af hensyn til smittespredning. De forældre der alligevel dukker op fordi beskeden kommer sent ud er velkomne til at kigge forbi tumleren (så vi får fremmødte forældre fordelt i huset), men kun 2-3 børn ad gangen med forældre. Der vil være kaffe på legepladsen, så I også bedes fordele jer derud. 

Jeg vil opfordre til at man tænker i "hurtigt ind, hurtigt ud". (mere om dette i et andet opslag.

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Information vedr Coronavirus og det løse.

  Vi er fra Skanderborg kommune blevet instrueret i at lave handleplaner for udbrud af Coronavirus, og i den forbindelse laver vi en række tiltag her i huset. Herunder sættes der, indtil vi får monteret stationære spritdispensere i vindfangene, håndsprit i vindfang til brug inden indgang i huset. 

   

  I den forbindelse vil jeg gerne bede jer kære forældre om at hjælpe os med at det er VOKSNE der åbner dørene til huset - både den yderste dør og den inderste fra vindfanget. Det handler helt basalt om sikkerhed. Vi er nødt til at insistere på at børn ikke må åbne dørene, da det er signalforvirring for børnene at de nogengange gerne må åbne dørene, andre gange (når de opholder sig her i Bifrost i vores varetægt) IKKE må åbne dørene... Nu kommer der så også til at stå sprit i vindfanget (til børnehaven) derfor er det RIGTIG vigtigt.

  Dette gælder også døren mellem vuggestuen og børnehaven! 

  28-02-2020