BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagtilbud Skanderborg By

- sammen skaber vi et sted, du ville vælge, hvis du var barn

Skiftende billeder

Dagtilbud Skanderborg By har følgende 7 institutioner:

 

 

Instituionerne ligger i Skanderborg by og byder alle på glade børn, professionelt personale samt skønne omgivelser. Distriktskolen er Morten Børup Skolen.

Seneste nyhed...

Højt til vejrs i kæmpegyngen – sådan skaber vi et ”fælles vi”

For 5. år i træk har Dagtilbud Skanderborg Bys 3 årige (årgang 2015) haft mulighed for en at blive udfordret af en lidt anderledes gyngetur, end de er vant til i hverdagen. Arrangementet laves i samarbejde med en uddannet instruktør.

 

Baggrunden for gyngeturen er, at vi gerne vil skabe nogle anderledes oplevelser for børnene på tværs af husene i Dagtilbuddet. Derfor er der for hver årgang i børnehaven en særlig aktivitet i løbet af året.

 

Dagtilbud Skanderborg By består af Asylgades Børnehus, Skovhuset, Dragen, Børneriget Skanderborg Bakker, Vrold Børnehus, Børnehuset Æsken og Børnehuset Eskebækparken.

 

I løbet af uge 40, har børnene fra årgang 2015 fra de forskellige huse været forbi Dagtilbuddets pavillon kaldet ”Det 5. sted”, og ladet sig udfordre af en gyngetur mellem trækronerne. Derudover har de kunnet prøve at gå på line på en slackline, som var spændt ud mellem træerne, eller tage på en lille oplevelses tur, ved at følge en snor gennem skoven.

 

I dag fredag har, har der så været mulighed for, at børnene sammen med deres forældre og søskende, har kunnet vise hvad de har oplevet i løbet af ugen, da der er arrangeret en fælles afslutning på ugen. Der mødte 45-50 børn, søskende, forældre og bedsteforældre op, og her har de udover, at der selvfølgelig er mulighed for selv at prøve en gyngetur mere, også mulighed for at udfordre far og mor på, om de også tør tage en tur mellem trætoppene. Der er også mulighed for at prøve de andre aktiviteter, eller hygge sig med at lave snobrød og få en kop kaffe eller kakao ved bålet.