BørneIntra v2.19

Velkommen til Børnehuset Bakkely

Billede

 

Børnehuset Bakkely er genåbnet 1. januar 2017 som det femte børnehus i Dagtilbud Ry - efter i en årrække at være benyttet af dagplejens legestuer og gæstedagpleje.

 

I sommeren 2016 startede vi med den første vuggestuegruppe.  Februar 2017 blev huset udvidet med en vuggestuegruppe mere. Der er således nu plads til 26 vuggestuebørn. Sommeren 2017 åbnede Bakkely en børnehavegruppe med plads til 22 børn. På sigt skal huset rumme en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper.

 

Børnehuset ligger i udkanten af Ry tæt på naturområder. Huset er velholdt og godt indrettet med gode lyse opholdsrum og som noget helt særligt en kælder med stort motorikrum. Der er en god lukket legeplads med mange kroge til leg. Desuden har vi vores eget køkken, hvor der hver dag tilberedes lækker mad til os.

 

Vi ser Bakkely som et hus, hvor alle børn skal have muligheder for at udvikle sig på egne præmisser, samtidig med at de indgår i forpligtende fælleskaber med børn og voksne.

 

Vi har fokus på, at samværet og kvaliteten i de relationer børn og voksne indgår i, har afgørende betydning for trivslen og udviklingen, samt at tryghed er fundamentet for et godt børneliv.

 

Bakkely er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, udviklingsparathed og positiv tilgang. Det skal være et rart sted at være – for såvel børn som voksne.