BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

 

 

Velkommen til Børnehuset Bakkely

 

Udvikling på egne præmisser - forpligtende fællesskab

kvalitet i relationer - trivsel og udvikling

 

 

Bakkely er et børnehus normeret til 14 vuggestuebørn i alderen 0-2,9 år, og 60 børnehavebørn i alderen 2,9-6 år. I alt har vi fire børnegrupper. 

 

Vi ser Bakkely som et hus, hvor alle børn skal have muligheder for at udvikle sig på egne præmisser, samtidig med at de indgår i forpligtende fællesskaber med børn og voksne. Vi har fokus på, at samværet og kvaliteten i de relationer børn og voksne indgår i, har afgørende betydning for trivslen og udviklingen, samt at tryghed er fundamentet for et godt børneliv.

 

Børnehuset ligger i udkanten af Ry tæt på naturområder. Huset er velholdt og godt indrettet med gode lyse opholdsrum og som noget helt særligt en kælder med stort motorikrum. Der er en god lukket legeplads med mange kroge til leg. Desuden har vi vores eget køkken, hvor der hver dag tilberedes lækker mad til os.

 

Bakkely er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, udviklingsparathed og positiv tilgang. Det skal være et rart sted at være – for såvel børn som voksne.

 

Børnehuset Bakkely er en del af Dagtilbuddet Ry, som består af i alt 6 børnehuse. Bakkely ligger i udkanten af Ry tæt på naturområder. 

 

Du kan læse mere om Bakkely ved at bruge fold-ud-menuen i venstre side.

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder