BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Skovhuset

- Sammen skaber vi et sted, du ville vælge, hvis du var barn

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  AULA

   

  Fra imorgen byder vi velkommen på AULA som vores digitale kommunikationsplatform.

   

  På vedhæftede link kan i få hjælp til at komme godt igang.

   

  /Christine

  21-12-2020
 •  

  Året der gik, Året der kommer...

   

  Kreative løsninger og små grupper
  Covid-19 har i 2020 været med til at booste nytænkning, rutiner og måder at tænke pædagogik. Vi vil fortsat gå forrest i måden af muliggøre vores ideer og pædagogik inden for de sundhedsmæssige retningslinjer som defineres for dagtilbudsområdet.

   

  Glade familier, glade medarbejder.
  Et kæmpe tak for jeres tilkendegivelser af at i er glade for at aflevere jeres børn hos os! Det gælder ikke kun her sidst på året, men helt generelt. I er medskaber af en kultur der rummer kvalitet og faglighed i vores arbejde. Det har i gjort ved at være nysgerrig, spørgende, åben og aktiv deltagende i jeres børns liv her i Skovhuset. Vi glæder os til at komme på arbejder igen i det nye år.

   

  AULA
  AULA går løs d. 11 januar, så hvis man ønsker at gemme billeder inde fra børneintra, skal det gøres inden 1. februar. Alle dokumenter, referater m.m vil automatisk blive flyttet til AULA.

  I kan finde mere om AULA på https://www.skanderborg.dk/borger/familie-boern-og-unge/aula

   

  Bæredygtig 2021
  i 2021 vil vi sætte fokus på bæredygtighed og lege med temaet i børnehøjde. Vi vil arbejde med at tænke mere grønt og klimavenligt i alt hvad vi gør. Bl.a. anvende flere genbrugsmaterialer, nedsætte madspil og nedsætte vores forbrug på forskellige måder. Legepladsens genopbygning vil også komme til at bære præg af bæredygtige materialer og forhåbentligt også at legeelementer fra Børnehuset Eskebækparken og Asylgades børnehus legeplads - når de flytter i eftersommeren. 

   

  Tilbygning
  Den nye tilbygning vil give os nogle funktionelle muligheder samt mere rum til leg og læring. I byggeprocessen vil der være perioder, hvor nogle rum er ude af drift, eller hvor i vil opleve midlertidige løsninger i brug. Da dele af legepladsen vil blive berørt at byggeriet, vil vi evt. vi vil opsøge at få samarbejdet igang med klubhuset igen. Derved skabes der plads til leg og mindre trange vilkår. Vi garantere at der bliver masser at se på for børnene i form af gravmaskiner.  

   

  Glædelig jul og godt nytår ønskes i alle fra personalet i Skovhuset

   

  /Christine

   

   

  22-12-2020
 •  

  Kære forældre

  Fra 11. januar bliver Aula den nye kommunikationsplatform i Skovhuset. Samtidig siger vi farvel til BørneIntra.

  Med Aula får du en brugervenlig løsning, som giver dig overblik over dit barns hverdag. Hvis du har børn i skolealderen, kender du måske allerede Aula, der nu dækker både dagpleje, vuggestue, børnehave og skole. Det betyder, at du kun skal logge ind et sted, hvis du har børn i både dagtilbud og skole.

   

  Aula tilbyder bl.a. en beskedfunktion, en opslagstavle med vigtige informationer og et komme/gå modul med hente/bringe tider. Som forælder vælger du selv, hvor ofte og hvad du vil notificeres om.

   

  Vi håber, at alle forældre vil bakke op om det gode samarbejde gennem god og konstruktiv kommunikation i Aula.

   

  Har du beskeder, dokumenter eller billeder i BørneIntra, som skal gemmes?

  Beskeder, dokumenter, billeder og andet indhold slettes i BørneIntra 31. januar 2021. Du skal selv sørge for at hente indhold ud fra BørneIntra senest d. 31. januar, hvis der er noget du gerne vil gemme.

  I forbindelse med overgangen flyttes dokumentation (notater, referater mv.) gemt i BørneIntra til Aula for de børn, der fortsat er indskrevet i vores børnehus. Hvis du har spørgsmål til dette, så spørg den daglige leder i huset.

   

  Sådan kommer du i gang med Aula
  Du finder Aula på www.aula.dk eller via en app til din mobil eller tablet (Android og iOS). Du logger ind på Aula med dit UNI-login. De dele af Aula, der indeholder følsomme personoplysninger skal tilgås via NemID.

  Første gang du logger ind, skal du bruge dit NemID, og der vil være en række ting, du skal tage stilling til.

  Læs mere på www.skanderborg.dk/aula eller besøg www.aulainfo.dk.

  Med venlig hilsen

  Christine

   

  21-12-2020
 •  

  Tilbygning i Skovhuset

   

  Jeg kan overbringe den glædelig nyhed at vi har fået godkendt en tilbygning til det eksisterende Uglerum. Det betyder at vi i 2021 vil få et tilsødende lokale, en garderobe, et badeværelse og udetoilet.

  Jeg vil løbende opdatere jer omkring forløbet.

   

  /Christine

  10-12-2020