BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vrold Børnehus

- sammen skaber vi et sted, du ville vælge, hvis du var barn

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Tak for jeres samarbejde

Kære forældre

Nu har vi været i gang i en uge efter genåbningen af Vrold Børnehus, og jeg oplever en rigtig god stemning omkring det hele. Børnene ser ud til at trives. De finder på lege og går på opdagelse i deres respektive lande og de er virkelig gode til at acceptere og finde sig tilrette indenfor de grænser der trukket op på legepladsen.

Personalet har taget imod de nye arbejdsforhold med oprejst pande, og der udveksles ideer og justeres løbende, efterhånden som vi ser mulighed for at forbedre rammerne.

I forældre har bakket op om det hele bl. a. med en positiv indstilling og ved at melde kommegå tider ind på børneintra. Det betyder meget, at de tider er så tæt på det reelle tidspunkt, fordi børnene lige nu skal afleveres og hentes på forskellige stationer og personaletimerne lægges derefter fra dag til dag. Det har i gjort rigtig godt. Tak for det :-) Tak også fordi i holder afstand og respekterer den afkortede afleveringstid, der er en nødvendighed for ikke at danne kø, og for at personalet kan komme tilbage til den børnegruppe de er ansvarlige for.

Ovenover alt det nye skinner solen, så også her, bliver der set på os med milde øjne - hvor er det heldigt.

Mange hilsner Lotte

 

Opslagstavle...