BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vrold Børnehus

- sammen skaber vi et sted, du ville vælge, hvis du var barn

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Efterårs ferie, forældremøde osv.

Kære forældre.

Efterårsferie

Nu er det ved at være til at i melder ind på Børneintra, om jeres barn holder efterårsferie.

I må gerne gøre det inden onsdag d. 9. september, så personale ressourcerne kan tilpasses børnetallet.

 

Forældremøde:

Henriette har lagt en invitation ud til forældremøde. Den kan i finde på Børneintra, og i kan også melde jer til der. Der hvor i melder jer til, er der også mulighed for at i kan skrive emner på, som i gerne vil tale om på stuen til forældremødet. Det vil jeg gerne opfordre jer til at gøre, så i får vendt det der har betydning for jer.

 

Skal børn flyttes fra Vrold til Hylke?

Jeg har fået nogle henvendelser ang. nogle udsagn der har verseret på Facebook og på nogle møder.

Det handler om at børn flyttes fra Vrold og Virring til Hylke for at blive passet. Det jeg har hørt, er at hvis der er mangel på pladser i området, vil det kunne komme på tale indtil der bliver en plads ledig. Der har ikke været tale om at Vrold Børnehus skal lukke.

Se dette link> https://skanderborg.lokalavisen.dk/nyheder/2020-08-26/-Frengler-B%C3%B8rn-fra-Virring-skal-ikke-permanent-til-Hylke-7519979.html

 

Corona:

I opfordres alle til at vasker hænde ved ankomst og afhentning. Virus er her stadig og vi skal passe på hinanden. Samtidig skal der også holdes afstand på en meter, så undgå at bruge for lang tid ved afhentning og aflevering, så andre kan komme ind.

Garderobeposerne skal med hjem hver dag, og nu her hvor vejret kan være vådt, vil det være godt, hvis der er to sæt udetøj i poserne hver dag, og at i sørger for at tøjet kommer op af poserne derhjemme, så det er tørt om morgenen, når børnene kommer.

 

Mange hilsner Lotte

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag