BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud Højvangen

Skiftende billeder

Højvangen ligger i et kønt område på ”toppen ”af Skanderborg med grønne arealer og god udsigt. Højvangen er en et boligområde med mange institutioner, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder, fritidstilbud samt jobmuligheder.

 

De fire integrerede institutioner i Dagtilbud Højvangen er:

 

- Elverhøj
- Fredensgård
- Regnbuen
- Skovtroldene

 

Institutionerne ligger som ”perler på en snor” gennem Højvangen og byder hver især på glade børn, kompetent personale samt skønne omgivelser. Lokalområdet bliver brugt til at gå på opdagelse i, til at lege og tumle i samt til at lære at kende som børnehavebarn, inden man starter i skole. Distriktsskolen er Niels Ebbesen Skolen.

Seneste nyhed...

Corona

”Sundhedsstyrelsen har som bekendt konstateret et tilfælde af smitte med Corona-virus i Danmark. Den smittede person har været på skiferie i Norditalien, som er et område, hvor der er konstateret flere tilfælde af smitte med Corona-virus. Styrelsen har i den forbindelse opdateret sin vejledning.

 

Vejledningen understreger, at har man ikke været udrejst til et af disse områder (se European Centre for Disease Prevention and Control,  https://www.ecdc.europa.eu/en/novel-coronavirus-china) er der generelt ikke grund til mistanke om smitte. De fleste rejsende, der har opholdt sig i områder med ny coronavirus, har meget lille risiko for at have været udsat for smitte. Der er derfor ingen grund til at mistænke smitte hos raske personer. Det betyder generelt, at man efter hjemrejsen kan gå på arbejde, i skole og børneinstitution som vanligt.

 

I dagtilbuddet holder vi os opdatereret gennem kontakt med Fagsekretariatet og Sundhedstjenesten, og vi informerer her på Børneintra, hvis der udsendes ny information. Som forældre kan I altid søge yderligere information via https://www.skanderborg.dk/2020/02februar/coronavirus-vaerd-at-vide.aspx, eller direkte via Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

 

Er der spørgsmål til ovenstående, er I meget velkommen til at tage kontakt til mig.

 

Med venlig hilsen

Birgit Hardorf

21190611

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  TRYGHEDSCIRKLEN

  Kom og vær med..

   

  Se nærmere her

  09-01-2020
 •  Opslagstavleikon

   Links til Pladsanvisningen.

  28-02-2017
 •  Opslagstavleikon

  Link til Skanderborg pladsanvisning

  28-02-2017