BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud Højvangen

Skiftende billeder

Højvangen ligger i et kønt område på ”toppen ”af Skanderborg med grønne arealer og god udsigt. Højvangen er en et boligområde med mange institutioner, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder, fritidstilbud samt jobmuligheder.

 

De fire integrerede institutioner i Dagtilbud Højvangen er:

 

- Elverhøj
- Fredensgård
- Regnbuen
- Skovtroldene

 

Institutionerne ligger som ”perler på en snor” gennem Højvangen og byder hver især på glade børn, kompetent personale samt skønne omgivelser. Lokalområdet bliver brugt til at gå på opdagelse i, til at lege og tumle i samt til at lære at kende som børnehavebarn, inden man starter i skole. Distriktsskolen er Niels Ebbesen Skolen.

Seneste nyhed...

Nyt i forhold til Corona

Der opblødes i reglerne

Kære alle

Først en stor tak til jer alle. Fra åbningen den 14. april og frem til nu er det bare gået over al forventning. I har alle bidraget til at det er lykkedes for os, dejligt når vi har kunne grine sammen af de små ting der er kikset, og dejligt at I har været så gode til at anerkende personalet, det har varmet og været med til at give alle energi på opgaven.

 

Fra mandag den 25.5.2020 har vi igen åbent uden nødpasning. Det betyder vi åbner 6.30 og lukker kl 17

Samtidig er kravene tilantal m2 pr barn bortfaldet ligesom afstandskravet er sænket til 1 m. Der er heller ikke længere krav til opdeling i små grupper. Men stadig en generel opfordring til at være så meget ude som muligt.

 

De første ændringer sker her mandag tirsdag og onsdag. Vuggestuerne er ikke længere opdelt i flere grupper, de er nu alle på den stue de hører til, men små justeringer fra hus til hus. I børnehaverne bliver børnene ligeledes samlet i større grupper. Der meldes ud fra hvert enkelt hus, hvordan de konkret gør det. Det betyder så også, at der  vil være færrere vikarer rundt i husene.

 

Der er stadig ekstra krav i forhold til hygiejne og rengøring, og der er afstandskrav på 1meter mellem forældre, og personale.

 

Mange hilsner

Birgit Hardorf

21190611

 

 

 

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  TRYGHEDSCIRKLEN

  Kom og vær med..

   

  Se nærmere her

  09-01-2020
 •  Opslagstavleikon

   Links til Pladsanvisningen.

  28-02-2017
 •  Opslagstavleikon

  Link til Skanderborg pladsanvisning

  28-02-2017