BørneIntra v2.19.1

Dagtilbud Højvangen

Skiftende billeder

Højvangen ligger i et kønt område på ”toppen ”af Skanderborg med grønne arealer og god udsigt. Højvangen er en et boligområde med mange institutioner, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder, fritidstilbud samt jobmuligheder.

 

De fire integrerede institutioner i Dagtilbud Højvangen er:

 

- Elverhøj
- Fredensgård
- Regnbuen
- Skovtroldene

 

Institutionerne ligger som ”perler på en snor” gennem Højvangen og byder hver især på glade børn, kompetent personale samt skønne omgivelser. Lokalområdet bliver brugt til at gå på opdagelse i, til at lege og tumle i samt til at lære at kende som børnehavebarn, inden man starter i skole. Distriktsskolen er Niels Ebbesen Skolen.

Seneste nyhed...

Rigtig god sommer

rejsevejledning

18. juni 2020
Kære forældre til børn i dagtilbud og skoler i Skanderborg Kommune.
Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Oven på et meget utraditionelt forår ser vi alle sikkert frem til en god og tiltrængt ferie.
Hvis I påtænker at rejse til udlandet i sommerferien, skal I være opmærksomme på retningslinjerne fra myndighederne. I kan følge med i de opdaterede retningslinjer ved at trykke på linket her https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejseraad-i-en-tid-med-covid19/
Hvis man vælger at rejse trods rejsevejledningerne, skal man ifølge myndighederne i hjemme-karantæne i 14 dage efter hjemkomst.
Børne- og Undervisningsministeriet skriver på deres hjemmeside:
Det betyder, at dagtilbud, skoler, gymnasier, erhvervsskoler og andre uddannelsesinstitutioner mv. af sundhedsmæssige grunde kan og bør afvise at modtage et barn, en elev eller en kursist, der har været i udlandet, bortset fra de nævnte områder, fordi denne kan udgøre en smitterisiko for de andre børn, elever eller kursister og personalet.”
Læs mere her: https://www.uvm.dk/aktuelt/i-fokus/information-til-uddannelsesinstitutioner-om-coronavirus-covid-19/spoergsmaal-og-svar/genaabning
Hvis jeres barn går i skole, skal I være opmærksomme på, at skolen skal registrere det som fravær, hvis elever er fraværende fra undervisningen, fordi de har været på en ikke-nødvendig rejse. De kan ikke tilbyde hjemmeundervisning til elever i den situation.
Vi opfordrer jer til at informere dagtilbuddet eller skolen, hvis I planlægger en rejse til et andet land end de anbefalede.
Hvis I har spørgsmål, er I selvfølgelig også meget velkomne til at kontakte dagtilbuddet, skolen eller os i Fagsekretariatet Børn og Unge.
Pas godt på hinanden. Rigtig god sommer.
Med venlig hilsen
Charlotte Styver, chef for dagtilbudsområdet
Torben Steen, chef for skoler, klubber og specialundervisning
Bodil Lauridsen, Chef for Sundhedstjeneste
Side 2 af 2
Kontakt vores Databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis du har spørgsmål om dine databeskyttelsesrettigheder, begæring om indsigt eller andet:
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
CVR nr.: 3853 8071
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
Tlf.: 7227 3002
E-mail: dpo.skanderborg@bechbruun.com
Sikker beskedfunktion: https://dpo.bechbruun.com/skanderborg
Vi opfordrer til, at du bruger den sikre beskedfunktion, hvis din henvendelse indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  TRYGHEDSCIRKLEN

  Kom og vær med..

   

  Se nærmere her

  09-01-2020
 •  Opslagstavleikon

   Links til Pladsanvisningen.

  28-02-2017
 •  Opslagstavleikon

  Link til Skanderborg pladsanvisning

  28-02-2017