BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Elverhøj

Den integrerede institution

Følg os på instagram: https://instagram.com/elverhoj

Skiftende billeder

Elverhøj er en integreret daginstitution under Dagtilbud Højvangen. Elverhøj ligger i et meget børne venlig område, tæt på SFO med gode stiveje til skole og områdets villakvarter. Elverhøj består af to huse, som ligger tæt på hinanden, men en vej imellem. Vuggestuen har plads til 26 børn fordelt på to stuer. Børnehaven er oprindelig normeret til 88 børn, men pt. har vi ca. 50 børn fordelt på to stuer.

Vuggestuen har et fantastisk udeområde. Der er gynger, ruchebane, græshøj, cykelbane og en stor sandkasse. Her er børnene stort set ude hver formiddag, og får trænet deres motoriske udvikling. Vuggestuen har lyse og børnevenlige grupperum.

Børnehaven har en stor kuperet legeplads, med bålhytte, gynger, rutchebane, stor cykelbane, fodboldbane og masser af græs. Der er masser af plads, med gode muligheder for at børnene får brugt deres kroppe og sanser, samt at kunne lege uforstyrret i mindre grupper. Børnehaven har gode lyse lokaler med god akustikk.Ud over de to baser/stuer, har vi et stort motorik-musik-puderum,hvor der er plads til fysisk udforlelse. Den kreative side kan også udfordres i vores store kreative stue.

Nogle af Elverhøjs pædagogiske fokusområder er: læring, inklusion, sprog, overgange samt bevægelse og sundhed. En institution med et godt læringsmiljø, hvor der er plads til at være barn.

Seneste nyhed...

Stubben d 3 juli 2020

  Billede

FREDAG.

I denne uge har vi bl.a været på små ture, både alle og i små grupper. God weekend og god ferie til dem, der starter i dag. 

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Link til Skanderborg pladsanvisning

    28-02-2017